För föräldrar

v.

Vi serverar:
* ofta vegetariskt
* svenskt kött
* msc märkt fisk (hållbart fiske)
* ekologiska grönsaker, frukter, ägg, mjölk och mjölprodukter

Alla dagar serveras en generös och varierad grönsakstallrik vid sidan av huvudrätten. Baljväxter, rotfrukter, kålvarianter och andra grönsaker erbjuds, allt beroende på säsong och inspiration😊

v. 33

Måndag: Kikärtssoppa med cocos, koriander och lime. Rågbröd och makaroner.
Tisdag: Penne a la carbonara med ärtor.
Onsdag: Ångkokt sej i gräddig dragonsås med citron och ris.
Torsdag: Vegetarisk currygryta med basmatiris och mangochutney.
Fredag: Ugnsgrillad kotlettrad med salvia, rosmarinrostad potatis och vitlöksstekta haricotsverts.

v. 15

Måndag: Blomkålssoppa med krutonger, gräslöksolja & nybakat bröd.
Tisdag: Penne a la Puttanesca med sardeller, tomat, kapris & oregano.
Onsdag: Ugnskokt sej på Sicilianskt vis med fänkål, apelsin & oliver.
Torsdag: Kronärtskockslasagne.
Fredag: Pulled pork med tomatsalsa, majs, gurka, sallad, gräddfil, matvetesallad & tortillabröd.